Over ons

Boran Facilitaire Diensten is een middelgroot schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait: schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken we vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.


Boran Facilitaire Diensten kent een open bedrijfscultuur en probeert haar medewerkers, van de werkvloer tot het kantoor, actief te betrekken bij de besluitvorming en het streven naar kwaliteit. Daarnaast streven we naar een goede band met onze opdrachtgevers. Dit kenmerkt zich door een open communicatiestructuur, maar ook door onze flexibele houding. Serviceverlening zit ons in het bloed en we zullen er dan ook alles aan doen om uw wensen optimaal te matchen met onze mogelijkheden. Op die manier kunnen wij een uitstekende service bieden tegen een scherp tarief.


Schoonmaken is mensenwerk. Met die mensen maken we het verschil. We vinden schoonmaken geen bijbaan, maar een beroep dat wordt uitgevoerd door professionals. Door onze professionals te coachen en begeleiden, kunnen zij zich van hun beste kant laten zien.

Onze medewerkers

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn vakkundig en betrouwbaar. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en wij blijven alert op de geldende normen en richtlijnen binnen onze branche.

Onze klanten

Wij voorzien u graag van postieve referenties. Op onze website vindt u referenties van diverse bedrijven, instellingen en particulieren die wij met trots onze klant noemen.

Heeft u interesse in een dienst of wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag dan een offerte aan!